Borstkanker en Acupunctuur

In Nederland krijgen veel vrouwen de diagnose borstkanker. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden om borstkanker op te sporen veel beter geworden en wordt daardoor de behandeling ook in een eerder stadium ingezet.
Hierdoor grijpt dit ook steeds vaker op een jonge leeftijd bij vrouwen sterk in op hun persoonlijk leven en hun gezinsleven .

Naast dat dit zeer ingrijpend is voor het gezinsleven heeft het ook een grote impact op je eigen energie en die heb je juist in een tijd dat je meer last krijgt van een gevoel van onzekerheid over je zelf ,over hoe je leven er uitgaat zien en hoe je daar zo goed mogelijk doorheen komt hard nodig.

We kunnen je dan met acupunctuur behandelingen ondersteunen. Laten we heel duidelijk zijn in wat we NIET kunnen. We kunnen je niet genezen van kanker.

Wat we WEL kunnen is ervoor zorgen dat je voldoende energie hebt om naast de behandeling met bestralingen en chemotherapie en eventueel hormoonpreparaten, die je moet ondergaan, je normale leven kunt voortzetten.

Wil je daar meer informatie over kijk dan eens op onze website; https://acupunctuur-in-amsterdam.nl/uitgelicht/acupunctuur-tijdens-een-behandeltraject-voor-kanker/

Wanneer je wilt weten wat we voor jou specifiek kunnen betekenen, kun je altijd even langskomen op het inloopspreekuur. Bel even 0619174525 om een tijd te reserveren . Het inloopspreekuur is op dinsdag en vrijdag om 18:30 .

We horen graag van je.
Groet Yvone