Je voelt je moe, snel geïrriteerd, je hebt het gevoel dat je geen waardering krijgt voor al het werk dat je verzet of je hebt het idee “het” nooit goed te doen en niet te kunnen voldoen aan de verwachtingen die anderen van je hebben.

Omdat je niet weet wat je moet doen om dit te gevoel te veranderen ga je naar je huisarts en die verteld je dat je een “Burn-out” hebt en dan?
Rust houden, goed eten en drinken maar sporten wil ook niet echt want na een 15 minuten lekker sporten op je normale niveau voel je je een oud mens. Hoe zorg je er nu voor dat je weer een beetje energie krijgt om je werk dat je leuk vindt te kunnen doen en een beetje leuk sociaal leven te hebben?.

Door zoveel eisen, stress en werkdruk neemt je energie af of is de balans tussen het hebben van energie en het aanvullen van je energie zoek. Soms gaat dit gepaard met angst en depressieve gevoelens die zich soms uiten in een doge mond. Vaak heb je dan ook nog te maken met slecht slapen of je wordt eerder of vaker wakker dan normaal met concentratie stoornis de volgende dag.

Acupunctuur is een behandeltechniek waarbij we de energie die je hebt kunnen aanvullen of weer terug in balans brengen zodat je lichaam kan gaan herstellen van al de uitputtende activiteiten.

Het probleem zit vaak tussen wat je van je zelf eist en wat bijvoorbeeld je werkgever van je vraagt. Hoe laat je dat goed aansluiten bij wat je kunt en wat je wilt bereiken. Door je inzicht te geven in hoe je eigen energie over de dag gebruikt en aanvult en de toepassing van acupunctuur voor de aanvulling van je eigen energie zorg je voor een beter balans tussen energie gebruik en aanvulling.

Door acupunctuur toe te passen bij een Burn-out bouw je, je energie weer op en krijg je inzicht in hoe je, je energie op pijl kunt brengen en houden.

Wil je hier meer over weten of wil je weten wat we voor je kunnen betekenen dan kun je contact met ons opnemen via email; info@acupunctuur-in-amsterdam.nl of via 06 1917 45 25.

Wil je een keer langskomen om door te spreken of acupunctuur wat voor je is dan kun je langskomen op het inloopspreekuur op dinsdag vanaf 18:30 (lokatie Brouwersgracht 641 te Amsterdam ) of op vrijdag vanaf 18:30 (lokatie Rietwijkerstraat 8 Hs). Het  informatiegesprek tijdens het inloop spreekuur is gratis (graag wel even bellen om een tijd af te spreken).

Tot ziens.