Migraine

Je herkent dit vast wel; je bent net druk bezig met je werk of je hebt net dat ene leuke uitje waar je, je zo op had verheugd en dan slaat het opnieuw toe.

Migraine

Heb je last van migraine ? Acupunctuur is een uitstekende behandeling om de klachten te verminderen.
We kunnen niet met 1 behandeling alle klachten weg nemen maar we kunnen er wel voor zorgen dat de intensiteit van de aanvallen verminderd .

Vaak zien we migraine opkomen in periode van veel stress (zowel emotioneel of werk gerelateerd) of situaties die voor je lichaam stress opleveren zoals menstruatie perioden,en dan op het moment dat je het eigenlijk niet kunt gebruiken slaat het toe en heb je weer het gevoel aan de zijlijn te staan.
Je lichaam kan dan de hoeveelheid aan prikkels niet goed verwerken.
Vaak komt het in aanvallen en heb je niet alleen hoofdpijn maar ben je gevoelig voor licht,geur en soms moet je braken. Bovendien heb jij er niet alleen last van maar ook je familie.

Wil je hier meer van weten of een vraag stellen dan kun je altijd even bellen via 0619174525 of een email via info@acupunctuur-in-amsterdam.nl

Wil je de problemen die je hebt persoonlijk komen door spreken of even kennis komen maken dan ben je van harte welkom op het inloopspreekuur(hier zijn geen kosten aan verbonden, wel even bellen ivm de te reserveren tijd) Je kunt daarvoor terecht op;

Rietwijkerstraat 8 hs 1059 VZ Amsterdam (vrijdag 18:30)

migraine