Behandeling overgangsklachten

Verstoorde balans
Last van opvliegers, nachtzweten, snel geïrriteerd zijn, onredelijkheid en slecht slapen? Het zijn maar een paar vervelende bijverschijnselen van de menopauze. Acupunctuur is een uitstekende behandeling om overgangsklachten te verminderen. Shenmen Health Amsterdam zorgt ervoor dat de balans in uw hormoonhuishouding weer wordt hersteld.

Waarom ontstaan overgangsklachten?
Door de hormoonverandering in de menopauze wordt uw lichaam gedwongen om aanpassingen te maken. Deze aanpassingen kunnen zich uiten in diverse klachten. Acupunctuur helpt bij het herstellen van de balans op een natuurlijke wijze.

Elke vrouw is anders en heeft dan ook een andere behandeling nodig bij overgangsklachten. U krijgt daarom een acupunctuurbehandeling op maat. Soms is acupunctuur alleen niet voldoende om de balans te herstellen en gebruiken we als aanvulling daarop kruidenpreparaten (dit gebeurt altijd in overleg met de patiënt).

Kwaliteit & Shenmen Health Amsterdam
Bij Shenmen Health Amsterdam hebben we veel ervaring met het behandelen van overgangsklachten. Je vindt mijn praktijk in Amsterdam, aan de Rietwijkerstraat 8hs

Bij ons kunt u altijd rekenen op kwaliteit:

  • jaarlijks nascholingen;
  • samenwerking met meerdere disciplines.
  • herstel van de energiebalans op natuurlijke wijze;
  • optimale lichamelijke en geestelijke ontspanning;
  • we stellen de mens als geheel voorop.

Wil je hier meer van weten of een vraag stellen dan kun je altijd even bellen via 0619174525 of een email via info@acupunctuur-in-amsterdam.nl
Wil je de problemen die je hebt persoonlijk komen door spreken of even kennis komen maken dan ben je van harte welkom op het inloopspreekuur(hier zijn geen kosten aan verbonden, wel even bellen ivm de te reserveren tijd) Het inloopspreekuur is op de Rietwijkerstraat 8 hs 1059 VZ Amsterdam (vrijdag 18:30)